Mee doen ?

Repetities
De repetities worden gehouden van september t/m mei , op maandagmorgen van 09.45 uur – 12.00 uur in de Panoramazaal op de 1e verdieping van de  Trefkoele+  Ruigedoornstraat 108, 7721 Dalfsen.Telefoon: 0529 432 338

Wij repeteren van september tot eind mei of begin juni.

Nieuwe leden
Wil jij het eens bij ons proberen?  Kom gerust een keertje langs op maandagmorgen om mee te zingen en te kijken of wij een koor zijn dat bij jou past. Het koor is namelijk voor iedereen die van zingen houdt. Je bent van harte welkom wanneer je 50 + bent.  Auditie hoef je niet te doen  en je hoeft ook geen bladmuziek te kunnen lezen. Je kunt lekker thuis oefenen met door de dirigente ingezongen MP3 bestanden en vooral luisteren naar je eigen stemsoort. Je krijgt een coach toegewezen die je de eerste tijd wegwijs maakt en waaraan je alle vragen kunt stellen betreffende het koor. Zowel de bladmuziekstukken als de MP3 bestanden zijn en blijven eigendom van het koor. Ieder aspirant-lid kan 3 x gratis meedoen, waarna je beslist of je lid wordt.

Contributie 
De contributie bedraagt per kalendermaand  € 21,00 (via automatische overschrijving)    inclusief koffie of thee    

Eenmalig  bij inschrijving als lid,  € 10,00  voor de bestaande  muziekstukken.

Naar wens kan een “klein boekje” worden gekocht ; deze wordt veel gebruikt voor het lezen van tekst op klein formaat tijdens de optredens.

Let op: eventueel opzeggen lidmaatschap kan alleen schriftelijk of per mail per 1 september en/of per 1 januari.