Sponsor Just for Fun

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan   Senioren Popkoor Just for Fun Dalfsen , zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Just for Fun ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Plaatselijke en regionale webwinkels van Hema, Welkoop en Plus doen ook mee !
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. 
Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Just for Fun Dalfsen.    En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Just for Fun  ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Just for Fun. Voor jou een kleine moeite, voor Just for Fun zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Just forFun. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Just for Fun Dalfsen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Just for Fun  weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Just for Fun is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Just for Fun niets op.

Bezoek de SponsorKliks pagina van
Just for Fun Senioren Popkoor Dalfsen
Ga hier naar de Sponsorkliks pagina van Just for Fun